[VIDEO] Parodi Natural Lakonan Muzik Bobo Dimana Khas Daripada Jihan Muse And The Gang

Lagu Bobo Dimana walaupun dikritik hebat dan mendapat unlike yang ketara di youtube, namun masih mendapat tempat di hati peminat peminat. Pada kali ini, Jihan Muse pula yang membuat lakonan bersama Syuk HotFm. Lakonan mereka mendapat pujian ramai kerana natural dan bersahaja, lihat banyak kali pun tak bosan kan. hehe yeke? haaa jangan lupa lihat video penuh dibawah ya.

(Video Penuh Dibawah)

driver cuti jadi @shahidadherbs kena jadi driver sy yee.. nak tngok kedai perabot,kedai makan dan kedai kosmetik saya.. org cuti sy jugaak yg kena kerja..bosyguard tak pandai bawak kete

Jihan mula berjinak dengan bidang seni di pentas teater di bawah Sanggar Teater Fauziah Nawi (Stefani), Pada tahun 2009, Jihan mencabar diri menyertai pertandingan realiti Raja Lawak. Mulanya kehadiran Jihan kurang diterima tapi hasil persembahan yang baik, dia akhirnya berjaya menyandang naib juara Raja Lawak musim ketiga.

Ketika itu, dia masih bekerja sebagai juruteknik bangunan di Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) dan hanya menerima tawaran berlakon pada hujung minggu. Tamat saja kontrak dengan MBSA, Jihan mula menceburi bidang seni secara serius. Dia berazam meletakkan pelawak wanita setanding dengan lelaki.

Kembara seninya agak perlahan pada mulanya tetapi mula memacu laju apabila menjadi peserta Maharaja Lawak pada 2011. Gelaran Ratu Parodi dek meniru gaya artis dalam segmen Parodi rancangan MeleTOP membuatkan dirinya tambah dikenali.

Jom lihat Video Penuh dibawah :

best tak tarian mcm ni??

Best lagi berhemah x buat bnda mengarut yg mendatangkan cerita2 hangat..

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Sumber:  BeritaSteady

LAGU TRENDING NOMBOR SATU DI YOUTUBE DAN MEDIA SOSIAL. KORANG DAH DENGAR KE

Semalam, Datuk Seri Aliff Syukri telah melancarkan single terbaru beliau berjudul Bobo Di Mana nyanyian bersama Nur Sajat dan turut menampilkan selebriti Indonesia yang penuh kontroversi tentang status jantinanya iaitu Lucinta Luna.

Sila Dengar Full Video Di Bawah

Trending di youtube sehingga menjadi no1. walaupun baru sehari di upload youtube. hari pertama sudah mencecah 600k view di youtube. Tahniah Datuk Seri Aliff Syukri dengan pasangannya Nur Sajat dan  selebriti Indonesia yang penuh kontroversi tentang status jantinanya iaitu Lucinta Luna.

ebelum dilancarkan secara rasmi, lagu tersebut sudah mendapat reaksi negatif daripada netizen lebih-lebih lagi selepas Aliff memuat naik video tarian beliau yang agak ‘gedik’ bersama Sajat dan Lucinta. Rata-rata netizen mengakui merasa malu melihat aksi yang terlampau dan meloyakan itu. Mereka menganggap Aliff bukan sahaja menyokong tetapi mempromosikan golongan sonsang.  Malah, ada yang mengatakan tindakan Aliff itu mengundang lagi maksiat kerana aksi Sajat dan Lucinta yang berpakaian seksi. sumber

Video Muzik Paling Mewah

Dalam perkembangan lain, menerusi ‘posting’ Datuk  Aliff, dia mendakwa bahawa video muzik lagu mereka itu bakal menelan kos yang besar dan menjadi video muzik paling mewah di mana dianggarkan berjumlah 2 Miliar. Adakah lagu ini akan diterima baik oleh netizen? Sama-sama kita nantikan video muzik mereka. sumber

Ini antara komen di youtube Channel Terlajak Laris

Apa apa pun tahniah kepada mereka bertiga kerana lagu tersebut menjadi trending di youtube pada masa ni

Sumber: sembang tular

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *