Pegang Gentel Dan Lumur, Taik Challenge Jadi Tular Di Media Sosial

Mungkin kita dah biasa dengar challenge-challenge yang ada di media sosial seperti Kiki Challenge, Planking Challenge, Falling Stars Challenge dan banyak lagi lah, kalau nak senaraikan memang penuh nanti.

Rata-rata memang menyahut challenge tersebut dengan aksi masing-masing sebelum di muat naik di media sosial.

Terbaru ni muncul pulak ‘Taik Challenge‘….Wekkk! Admin dengar pun nak muntah weh..

Korang bayangkan, dalam video yang admin tengok di facebook ni, si pelaku ‘challenge’ ni memegang ‘taik’ kemudian menggentel-gentel taik tersebutsampai hampir hilang bentuk asal, last skali dia buat peace weh!..Ishh ape la perangai challenge macam ni pun nak buat.

Klik SINI kalau nak tengok video..(admin tak sarankan korang tengok kalau tengah makan)

Challenge ‘Tak Masuk Akal’

Sumber : Facebook

Sumpah korang, admin yang tulis ni pun kembang tekek ni sampai tak jadi nak breakfast pagi tadi weh sebab jijik sangat!.

Tapi kalau korang tengok dan dengar video ni, bahasa tu tak macam bahasa Melayu pun atau kedengaran macam rakyat Malaysia..fuhh! nasib baik..

Rata-rata yang tengok video ni memang ‘sumpah seranah’ pelaku challenge ni sebab terlalu jijik challenge yang dibuat ni.

Alang2 dah pegang, apa kata lumur ke muka…

B*bi sial gilee…

Very stupid people now days..

Kebodohan apakah ini?

Sumber : Facebook

Moga-moga challenge ni tak merebak ke Malaysia, kalau masuk negara ni mau haru weh!

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku – FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *