Siti Nurhaliza Punya Cat Walk Memang Boleh Buat Ramai Cair. Tengah Seronok Cat Walk Tiba Tiba Tiba Tiba Terjadi Sesuatu Yang Tak Di Duga

Video Dato siti Nurhaliza cuba berjalan cat walk ala ala model, part last tu yang comel habis. Tengok model catwalk, saya nak catwalk jugak .. nasib baik last tu tak langgar tiang. hekhek

Sekali sekala ajak adik cashier…

Comel je Dato Siti Nurhaliza cuba berjalan ala ala model tapi yang part last tu mencuit hati ramai pengikut pengikut dato siti nurhaliza dalam laman instagram. Jangan lupa lihat video sampai habis ya.

KL Fashion Week 2018

Baru baru ini berlangsung satu pameran fesyen yang diberi KL Fashion Week 2018. Dihadiri dengan ramai selebriti, media sosial influencer dan VVIP terkenal. Menampilkan pakaian pakaian terbaru dari pereka fesyen terkenal. Munkin ini sebab kenapa Dato Siti Nurhaliza pun teringin nak CAT WALK.

Boleh tahan juga Dato Siti catwalk tapi nasib baik tak langgar tiang. Ramai netizen memuji kecantikkan beliau dan bagaimana beliau dapat kembali kurus dalam masa yang singkat.

Antara komen netizen

@babystoberi – ” Untungnya menjadi dirimu Siti Nurhaliza…semoga sentiasa dlm lindungan Allah  ”

@wana_azu – ” Comeyer tokti…part last bt muka ucukkk comeyy ”

@lynn_m.isa – “Alorrr part la cute bangetttttt dato @ctdk …aummmm hahahaha”

Tengok model catwalk, saya nak catwalk jugak .. nasib baik last tu tak langgar tiang

SUMBER : Instagram Siti Nurhaliza

Rizman Ruzaini Dedah Rahsia Siti Nurhaliza & Rozita Che Wan

Sejak diperkenalkan fungsi soalan di Instagram, pelbagai pendedahan turut dimuatnaik pelbagai selebriti terkenal. Ini termasuklah pereka fesyen terkenal, Rizman Ruzaini yang membenarkan pengikut mereka bertanyakan apa sahaja soalan di Instagram dan mereka akan cuba menjawabnya sejujur yang mungkin .

Baju Pertama Rizman Ruzaini Dipakai Oleh Siti Nurhaliza

Lebih manis, mereka turut mengimbau kembali kenangan dimana baju pertama rekaan mereka adalah untuk penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza. Meskipun tidak ingat apakah baju pertama mereka, namun masih segar diingatan bahawa baju pertama yang direka adalah untuk Siti menghadiri satu acara.

Rozita Che Wan Selebriti Pertama Gayakan Jenama Rizman Ruzaini

Ketika ramai yang tertanya siapakah selebriti pertama yang menggayakan jenama mereka, pereka terkenal ini menjawab Rozita Che Wan atau lebih dikenali sebagai Che Ta adalah di antara yang pertama.

Meskipun sudah 13 tahun berlalu, mereka menjawab bentuk badan serta ukuran baju pelakon itu masih kekal ideal sehingga ke hari ini kelihatan begitu sempurna. Pasti ramai yang cemburu dengan rahsia Che Ta bukan? Masih cantik dan langsing sehingga ke hari ini!

Sumber: Hangat.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *