10 OOTD Ibu Dan Anak Selebriti Yang ‘Stylish’ Di Pagi Syawal, cuba tengok No.1 cantik sangat No.6 Paling Vogue!!

Waktu Syawal memang waktu yang ideal sekali untuk kita melaram sakan lebih-lebih lagi berbaju sedondon dengan keluarga. Iyalah, jarang dapat peluang nak pakai begini pada hari-hari biasa kan. Selebriti juga tidak ketinggalan berpakaian sedondon bersama pasangan dan anak mereka. Jom kita lihat antara fesyen selebriti bersama ibu ataupun anak mereka.

1. Cantiknya Ziela Jalil dan anaknya Puteri Julia berbaju kurung mint green.

2. Dato Siti Nurhaliza juga memilih untuk sedondon bersama permata hatinya Aafiyah.

3. Wawa Zainal dengan Hayla ni nampak macam adik beradik je. Manis sangat !

4. Adorable sungguh Farahanim dan pasangan serta anak kembar mereka, Amina Raissa dan Amira Raissa memilih warna nude.

5. Lufya dan anaknya Laana Haura nampak cute sangat berbaju bunga pink !

6. Nampaknya Aaisyah pun pandai posing persis ibunya yang vogue, Che Ta !

7. Atita Haris memilih royal blue bersama keluarganya.

8. Walaupun tak sedondon, tapi Neelofa dan ibunya kelihatan manis sekali memilih warna pastel.

9. Fathia Latiff bersama ibu tersayang serta ahli keluarganya menyambut lebaran di luar negara.

10. Alahai, comelnya Liyana Jasmay dan anak memilih corak polka dot!

Seronok betul tengok #OOTD mereka ini di bulan Syawal. Untuk Hijabi semua, mana tahu boleh ambil inspirasi busana mereka untuk Syawal tahun depan pulak kan ?

Tinggalkan Komen

sumber : http://www.hijabista.com.my

[GAMBAR] Shahir Sekeluarga Datang Beraya Ke Atau Merisik Erra Fazira?

Kunjungan penyanyi Shahir bersama keluarganya ke rumah selebriti popular Erra Fazira pada hari raya pertama minggu lalu mencetuskan pelbagai spekulasi. Ramai yang mengandaikan pasangan ini akhirnya akan bersatu sebagai suami isteri selepas dikatakan bercinta sejak beberapa tahun lalu.

Bagaimanapun, Erra menafikan perkara itu dan memberitahu Shahir dan keluarganya hanya sekadar beraya dan bukanlah menghantar rombongan merisik. Tiada sebarang perbincangan pun mengenai perkahwinan mereka.

“Memang Shahir dan keluarganya ada datang ke rumah pada hari raya pertama lalu. Namun, ingin saya tegaskan, kunjungan itu sekadar untuk beraya. Tiada majlis merisik atau apa-apa yang berkaitan dengan hubungan kami.

“Malah, kami tidak berpakaian sedondon pun. Lagipun, saya dan keluarga Shahir sudah saling mengenali, jadi tiada masalah untuk mereka datang beraya,” katanya kepada BH Online

Sumber : BH Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *